Termékleírás

Keresed a tökéletes polcot a gyerekszobába? Ismerd meg a Raft Alessio 4 - 55 cm - homokszínű bézs / olajozott tölgy polcot!

Az Alessio polc lenyűgöző homokszínű bézs és olajozott tölgy színeivel nem csak praktikus, de esztétikus is. Modern designja minden gyerekszobát feldob, és a színei könnyen beilleszthetők bármilyen színvilágú szobába.

A polc 55 cm széles, 195 cm magas és 42 cm mély - tökéletes méret egy gyerekszoba számára. A 16 mm-es laminált lapból készült test és előlap garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet. A polc 13 rekeszt tartalmaz, így rengeteg helyet biztosít a könyvek, játékok és egyéb tárgyak számára.

Az Alessio polc tökéletesen illeszkedik bármilyen stílusú gyerekszoba dekorációhoz. Legyen az modern, hagyományos vagy játékos stílusú, ez a polc minden bizonnyal hozzáadja a szükséges karaktert és funkciót.

A termék jellemzői:

  • Modern design A homokszínű bézs és olajozott tölgy kombinációja modern és stílusos megjelenést biztosít.
  • Tökéletes méret 55 cm széles, 195 cm magas és 42 cm mély - ideális méret a gyerekszoba számára.
  • Minőségi anyagok A 16 mm-es laminált lapból készült test és előlap tartós és ellenálló.
  • Praktikus tárolás 13 rekesz biztosítja a rengeteg tárolóhelyet a könyvek, játékok és egyéb tárgyak számára.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 55

    Szélesség: 55 cm,

  • 195

    Magasság: 195 cm,

  • 42

    Mélység: 42 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Test

laminált lap

További információk
Laminált lap - egyedi megoldás bútorai számára! Képzelje el a tartósságot, a stílust és a könnyű használatot egyben. A laminált lap egy olyan anyag, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem kivételes tartósságot is biztosít. Bevonata megvéd a karcolásoktól, foltoktól és sérülésektől, így bútorai évekig kiváló állapotban maradnak. És ez nem minden! A laminált lap könnyen tisztítható - egy nedves ruhával eltávolíthatja a szennyeződéseket. Ráadásul a különféle minták, színek és textúrák választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön stílusához és enteriőrjéhez igazítsa.

Előlap

laminált lap

További információk
A laminált lap sokoldalú alapanyag, amely nagyszerű megjelenést és tartósságot kölcsönöz a bútoroknak. A laminálási technológia alkalmazásával ez az egyedülálló lap ötvözi az esztétikát és a funkcionalitást. Sima felülete könnyen karbantartható, és ellenáll a karcolásoknak és foltoknak. Így a bútor előlapja még évekig remekül fog kinézni. Emellett minták, színek és textúrák széles választékát kínálja, lehetővé téve, hogy bútorát az Ön egyéni stílusához igazítsa.

Színek

Testszínek

bézs

Ajtó színek

bézs

Testszínek

olajos tölgy

Kivitelezés

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Polcok száma

13

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/raft-alessio-4---55-cm---homokszinu-bezs---olajozott-tolgy-p-161384-1064-1064.html