Termékleírás

Keresed a tökéletes üvegvitrint a modern nappalidhoz? Ismerd meg a Goldin 02 fiókos üvegvitrin - 55 cm - fényes fehér termékünket.

Ennek a fényes fehér színű vitrinnek az elegáns és modern megjelenése azonnal felfrissíti a nappalid, és tökéletes kiegészítője lesz a belső tereknek. Az arany színű lábak és a fa fogantyúk hozzáadnak egy kis luxust a designhoz, amely mindenkit lenyűgöz majd.

A vitrin 55 x 190 x 40 cm méretű, így elegendő helyet biztosít a kedvenc dekorációidnak. A 16 mm-es laminált lapból készült test, a 19 mm-es lakkozott MDF előlap és az edzett üvegből készült polcok garantálják a termék tartósságát. A vitrin egy ajtóval és két fiókkal rendelkezik, amelyekben további tárolási lehetőséget találsz. A lágy záródású rendszer biztosítja, hogy az ajtók és fiókok halkan és simán záródjanak.

Az üvegvitrin tökéletesen illeszkedik a modern stílusú nappalikba, és összhangban van a fényes, egyszerű bútorokkal. Az arany színű lábak és a fehér színű front elegáns kontrasztot alkotnak, ami vonzza a tekintetet.

A termék jellemzői:

  • Modern dizájn A fényes fehér szín és az arany színű lábak modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a vitrinnek, amely minden belső térben jól mutat
  • Tartós kivitelezés A 16 mm-es laminált lapból készült test, a 19 mm-es lakkozott MDF előlap és az edzett üvegből készült polcok hosszú élettartamot és stabilitást biztosítanak
  • Funkcionális tárolóhely A vitrin egy ajtóval és két fiókkal rendelkezik

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 55

    Szélesség: 55 cm,

  • 190

    Magasság: 190 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

üveg

További információk
Tapasztalja meg az üveg, mint az előlap alapanyagának páratlan eleganciáját és funkcionalitását. Az üvegfrontok a modern design és a magas minőség szinonimái. Az üveg nemcsak rendkívül esztétikus, hanem tartós és könnyen tisztítható is. Sima felületének köszönhetően ellenáll a foltoknak vagy karcolásoknak. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a szépséget. Az üveg optikailag megnöveli a teret, könnyedséget kölcsönöz a helyiségnek. Háttérvilágítással is használható, egyedi vizuális hatást keltve.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Előlap

lakkozott MDF 19 mm

Fogantyú

fa

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Ajtó színek

fényes

A lábak színe

arany

Kivitelezés

Ajtók záródása

lágy záródás

Fiókvezetők

golyóscsapágyak, teljes kihúzással

Szegély

ABS

Fogantyú

fém

Polcok

edzett üveg

Tartozékok

Ajtók száma

1

Fiókok száma

2

Polcok száma

3

Nyitott polcok száma

4

Világítás

Igen

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

25 kg

Szélesség

Szélesség:

48 cm

Magasság

Magasság:

13 cm

Mélység

Mélység:

87 cm

Csomagszám 2

26,5 kg

Szélesség

Szélesség:

46 cm

Magasság

Magasság:

7 cm

Mélység

Mélység:

182 cm

Az ügyfelek véleménye

/riomi-02-fiokos-uvegvitrin---55-cm---fenyes-feher-p-147187-1092-1064.1092.html