Termékleírás

Keresi a tökéletes TV-állványt modern nappalijához? Fedezze fel a Goldin 03 négyajtós vitrint, fém lábakkal - 92 cm - fényes fehér.

Engedje, hogy a Goldin 03 vitrin ragyogó fehér színe és kézműves arany frontja lenyűgözze Önt. A modern design és a fényes, elegáns megjelenés tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térhez, legyen az akár minimalista, akár hagyományos.

A bútor 92 x 152 x 40 cm-es méreteivel, négy ajtajával és két polcával rendelkezik, biztosítva elegendő helyet a szükséges tárgyak elhelyezésére. A bútor testét 16 mm-es laminált lap, az előlapot pedig üveg és 19 mm-es lakkozott MDF alkotja, így a bútor nem csak esztétikus, hanem tartós és strapabíró is. A fém fogantyúk és lábak tovább erősítik a bútor modern megjelenését, míg a lágy záródású rendszer biztosítja a csendes és kényelmes használatot.

A Goldin 03 vitrin tökéletesen illeszkedik a modern stílusú otthonokba. Az elegáns fehér és arany színkombinációja, valamint az egyszerű, de stílusos design ideális választás lehet nappalijába, hálószobájába vagy akár irodájába is.

A termék jellemzői:

  • Méretek A 92 x 152 x 40 cm-es méretű Goldin 03 vitrin ideális választás lehet, ha szeretné otthonát modern és praktikus bútorokkal berendezni
  • Design A ragyogó fehér szín és a kézműves arany front kombinációja nem csak a szemet gyönyörködteti, de a bútor kiváló minősége is garantált
  • Kivitelezés A laminált lapból készült test, az üveg és lakkozott MDF előlap,

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 92

    Szélesség: 92 cm,

  • 152

    Magasság: 152 cm,

  • 40

    Mélység: 40 cm,

Több paraméter

Színek

Kolorystyka frontu

kézműves arany

Kolorystyka frontu

fehér

Ajtó színek

fényes

Kivitelezés

Fogantyú

fa

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

üveg

További információk
Tapasztalja meg az üveg, mint az előlap alapanyagának páratlan eleganciáját és funkcionalitását. Az üvegfrontok a modern design és a magas minőség szinonimái. Az üveg nemcsak rendkívül esztétikus, hanem tartós és könnyen tisztítható is. Sima felületének köszönhetően ellenáll a foltoknak vagy karcolásoknak. Ideális megoldás azok számára, akik értékelik az egyszerűséget és a szépséget. Az üveg optikailag megnöveli a teret, könnyedséget kölcsönöz a helyiségnek. Háttérvilágítással is használható, egyedi vizuális hatást keltve.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Előlap

lakkozott MDF 19 mm

Kivitelezés

Fogantyú

fém

Szegély

ABS

Polcok

edzett üveg

Záródó rendszer

lágy záródás

Tartozékok

Ajtók száma

4

Polcok száma

2

Nyitott polcok száma

4

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

43 kg

Szélesség

Szélesség:

48 cm

Magasság

Magasság:

13 cm

Mélység

Mélység:

124 cm

Csomagszám 2

12 kg

Szélesség

Szélesség:

44 cm

Magasság

Magasság:

4 cm

Mélység

Mélység:

143 cm

Az ügyfelek véleménye

/riomi-03-negyajtos-vitrin--fem-labakkal---92-cm---fenyes-feher-p-147193-1092-1064.1092.html