Termékleírás

Önösszeszerelés

Önösszeszerelés

Önösszeszerelhető termék

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 90

    Szélesség: 90 cm,

  • 42

    Magasság: 42 cm,

  • 60

    Mélység: 60 cm,

  • 18

    A lábak hossza: 18 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

fa

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Asztallap

MDF-lap

További információk
Tapasztalja meg az MDF-asztallap megbízhatóságát és funkcionalitását. Az MDF (közepes sűrűségű farostlemez) több okból is kiváló választás munkalapnak. Rendkívül erős és stabil, ami azt jelenti, hogy nem deformálódik vagy repedezik könnyen. Sima és egyenletes felületének köszönhetően ideális alapot biztosít különböző típusú felületkezelésekhez, például lakkozáshoz vagy festéshez. Emellett könnyen megmunkálható, így bármilyen formájú és méretű munkalapot készíthetünk belőle. Az MDF a hagyományos falemezeknél ellenállóbb a nedvességgel szemben, így tökéletesen használható konyhákban és fürdőszobákban is.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Előlap

lakkozott MDF 19 mm

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Ajtó színek

fényes

A lábak színe

arany

Felsőlap színek

fehér

Felsőlap színek

fényes

Kivitelezés

Szegély

ABS

Tartozékok

Nyitott polcok száma

2

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

23,5 kg

Szélesség

Szélesség:

66 cm

Magasság

Magasság:

9 cm

Mélység

Mélység:

110 cm

Az ügyfelek véleménye

/riomi-08-kavezoasztal-p-147233-1072-1072.html