Termékleírás

Keres egy tökéletes ruhásszekrényt, amely kielégíti az összes igényét? Fedezze fel az Alessio 3 - 90 cm-es ruhásszekrényt, amely eukaliptusz és stejar színben kapható.

Az Alessio 3 ruhásszekrény letisztult és modern kialakítása minden szobában jól mutat. Az eukaliptusz és az stejar baltic dune színű kombinációja eleganciát és természetes hangulatot kölcsönöz a bútornak.

Ez a ruhásszekrény nem csak szép, hanem funkcionális is. 90 cm széles, 195 cm magas és 52 cm mély, így rengeteg helyet biztosít a ruháknak. A laminált lapból készült test és előlap, valamint az HDF-lapból készült hátoldal garantálja a tartósságot és az ellenállóképést.

Az Alessio 3 ruhásszekrény tökéletes választás minden otthonba. Az stejar és eukaliptusz színek természetes hangulatot teremtenek, amely jól illik a modern, rusztikus vagy skandináv stílusú belső terekhez.

A termék jellemzői:

  • Tágas belső tér A 90 x 195 x 52 cm-es méretű ruhásszekrény rengeteg helyet kínál a ruháknak.
  • Ellenálló anyagok A laminált lapból készült test és előlap, valamint az HDF-lapból készült hátoldal hosszú élettartamot garantál.
  • Természetes színek Az eukaliptusz és az stejar színű kombináció eleganciát és természetes hangulatot kölcsönöz a bútornak.
  • Univerzális design Letisztult és modern kialakítása minden szobában jól mutat.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 90

    Szélesség: 90 cm,

  • 195

    Magasság: 195 cm,

  • 52

    Mélység: 52 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtók színei

baltic dune tölgy

Testszínek

eukaliptus

Ajtók színei

eukaliptus

Kivitelezés

Test

laminált lap

További információk
Laminált lap - egyedi megoldás bútorai számára! Képzelje el a tartósságot, a stílust és a könnyű használatot egyben. A laminált lap egy olyan anyag, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem kivételes tartósságot is biztosít. Bevonata megvéd a karcolásoktól, foltoktól és sérülésektől, így bútorai évekig kiváló állapotban maradnak. És ez nem minden! A laminált lap könnyen tisztítható - egy nedves ruhával eltávolíthatja a szennyeződéseket. Ráadásul a különféle minták, színek és textúrák választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön stílusához és enteriőrjéhez igazítsa.

Előlap

laminált lap

További információk
A laminált lap sokoldalú alapanyag, amely nagyszerű megjelenést és tartósságot kölcsönöz a bútoroknak. A laminálási technológia alkalmazásával ez az egyedülálló lap ötvözi az esztétikát és a funkcionalitást. Sima felülete könnyen karbantartható, és ellenáll a karcolásoknak és foltoknak. Így a bútor előlapja még évekig remekül fog kinézni. Emellett minták, színek és textúrák széles választékát kínálja, lehetővé téve, hogy bútorát az Ön egyéni stílusához igazítsa.

Kivitelezés

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

2

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/ruhasszekreny-alessio-3---90-cm---eukaliptusz---stejar-baltic-dune-p-161383-1085-1085.html