Termékleírás

Úgy érzi, hogy szüksége van egy tökéletes ruhásszekrényre, amely modern nappalijába illik? Ismerje meg a Luca 3 - 90 cm - homokbézs / balti tölgy ruhásszekrényt.

A Luca 3 ruhásszekrény nemcsak praktikus, hanem stílusos is. A homokbézs és a balti tölgy színkombinációja egyedi és modern megjelenést kölcsönöz a bútordarabnak, amely minden belső térben jól mutat.

A Luca 3 ruhásszekrény kiváló minőségű laminált lapból készült, amely tartós és könnyen tisztítható. Az ajtók száma kettő, ami lehetővé teszi a szekrény belső terének optimális kihasználását. A HDF-lap hátoldala pedig extra stabilitást biztosít.

A Luca 3 ruhásszekrény tökéletesen illeszkedik a modern belső terekbe. A homokbézs és a balti tölgy színek harmonikus kombinációja elegáns és időtlen hatást kelt. A szekrény mérete (90 x 195 x 50 cm) ideális választás minden nappali számára.

A termék jellemzői:

  • Stílusos dizájn: A homokbézs és a balti tölgy színkombinációja modern és egyedi megjelenést kölcsönöz a bútornak.
  • Tartós anyagok: A laminált lapból készült test és előlap, valamint az HDF-lap hátoldal garantálja a bútor hosszú élettartamát.
  • Praktikus elrendezés: A két ajtó lehetővé teszi a ruhásszekrény belső terének optimális kihasználását.
  • Univerzális méret: A 90 x 195 x 50 cm-es méret ideális választás minden nappali számára.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 90

    Szélesség: 90 cm,

  • 195

    Magasság: 195 cm,

  • 50

    Mélység: 50 cm,

Több paraméter

Színek

Előlap színe

bézs homok

Test színei

homokos bézs

Előlap színe

olajos tölgy

Kivitelezés

Test

laminált lap

További információk
Laminált lap - egyedi megoldás bútorai számára! Képzelje el a tartósságot, a stílust és a könnyű használatot egyben. A laminált lap egy olyan anyag, amely nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem kivételes tartósságot is biztosít. Bevonata megvéd a karcolásoktól, foltoktól és sérülésektől, így bútorai évekig kiváló állapotban maradnak. És ez nem minden! A laminált lap könnyen tisztítható - egy nedves ruhával eltávolíthatja a szennyeződéseket. Ráadásul a különféle minták, színek és textúrák választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat az Ön stílusához és enteriőrjéhez igazítsa.

Előlap

laminált lap

További információk
A laminált lap sokoldalú alapanyag, amely nagyszerű megjelenést és tartósságot kölcsönöz a bútoroknak. A laminálási technológia alkalmazásával ez az egyedülálló lap ötvözi az esztétikát és a funkcionalitást. Sima felülete könnyen karbantartható, és ellenáll a karcolásoknak és foltoknak. Így a bútor előlapja még évekig remekül fog kinézni. Emellett minták, színek és textúrák széles választékát kínálja, lehetővé téve, hogy bútorát az Ön egyéni stílusához igazítsa.

Kivitelezés

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

2

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/ruhasszekreny-luca-3---90-cm---homokbezs----balti-tolgy-p-161742-1085-1085.html