Termékleírás

Keres egy tökéletes ruhásszekrényt, amely minden igényét kielégíti? Ismerje meg a Luiza 4D2S fiokokkal 176 cm - lefkas tölgy ruhásszekrényt.

A Luiza ruhásszekrény kifinomult lefkas tölgy színével és modern dizájnjával minden szobát feldob. A szekrény 176 cm széles, 190 cm magas és 53 cm mély, így tökéletesen illeszkedik minden helyiségbe.

A laminált lapból készült 15 mm vastag test és előlap, valamint a melamin szegély biztosítja a szekrény tartósságát és ellenállóságát. A szekrény 4 ajtóval, 2 fiókkal és 6 polccal rendelkezik, amelyek sok helyet biztosítanak ruháinak és egyéb tárgyainak tárolására. A szekrényben található ruhatartó sín pedig kényelmes tárolást biztosít a ruháknak.

A Luiza ruhásszekrény a lefkas tölgy színének és letisztult formájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden modern belső térbe. A szekrény egyszerűen kombinálható más bútorokkal, és harmonikus összhangot teremt a szoba többi részével.

A termék jellemzői:

  • Tágas tárolóhely A 4 ajtó, 2 fiók és 6 polc rengeteg helyet biztosít ruháinak és egyéb tárgyainak tárolására.
  • Erős és tartós szerkezet A 15 mm vastag laminált lapból készült test és előlap, valamint a melamin szegély garantálja a szekrény hosszú élettartamát.
  • Stílusos dizájn A lefkas tölgy szín és a modern formavilág minden szobát feldob.
  • Kényelmes ruhatartás A szekrényben található ruhatartó sín lehetővé teszi a ruhák kényelmes és rendezett tárolását.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 176

    Szélesség: 176 cm,

  • 190

    Magasság: 190 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtó színek

lefkas-tölgy

Testszínek

lefkas-tölgy

Kivitelezés

Test

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Előlap

tükör

További információk
Tapasztalja meg a tükörlapok által kínált egyedülálló eleganciát és funkcionalitást. Nemcsak dekoratív elem, hanem praktikus megoldás is a berendezés számára. Legfőbb előnye a tér optikai megnövelése, ami a tágasság érzetét kelti. Ideális megoldás a kisebb alapterületű helyiségekben, ahol minden centiméter számít. A tükörnek, mint a bútorfront alapanyagának számos előnye van. Először is, egyedi jelleget és fényűző megjelenést kölcsönöz a bútornak. Másodszor, a tükör könnyen tisztítható és karbantartható. Ezenkívül a tükör optikailag megvilágítja a helyiséget, és kifinomultságot kölcsönöz annak.

Kivitelezés

Szegély

melamin

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

4

Fiókok száma

2

Polcok száma

6

Ruhatartó sín

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/ruhasszekreny-luiza-4d2s-fiokokkal-176-cm---lefkas-tolgy-p-161087-1085-1085.html