Termékleírás

Keres egy tökéletes ruhásszekrényt, amely minden igényét kielégíti? Fedezze fel a Luiza 4D6S fiókos és tüköros ruhásszekrényt, amely 176 cm széles és fehér színű.

Ennek a ruhásszekrénynek a letisztult, fehér designja minden szobát világossá és tágassá tesz. A tükrös előlap nemcsak praktikus, de vizuálisan is növeli a helyet, így tökéletes választás kisebb helyiségekbe is.

A szekrény 176 cm széles, 190 cm magas és 53 cm mély, így rengeteg helyet kínál a ruháknak. A 4 ajtó, a 9 polc és a 6 fiók lehetővé teszi, hogy minden ruhadarabját átláthatóan és rendezetten tárolja. A szekrény melamin szegéllyel és HDF hátoldallal rendelkezik, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.

A fehér színű szekrény bármilyen színű és stílusú belső térbe beilleszthető. Modern, minimalista vagy akár klasszikus stílusú hálószobába is tökéletesen illik.

A termék jellemzői:

  • Tágas tárolóhely 4 ajtó, 9 polc és 6 fiók segítségével minden ruhadarabjának megtalálható a helye.
  • Minőségi anyagok A melamin szegély és az HDF hátoldal hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Praktikus tükör A tükrös előlap vizuálisan növeli a helyet, így kisebb helyiségekbe is ideális választás.
  • Univerzális design A fehér színű szekrény bármilyen színű és stílusú belső térbe beilleszthető.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 176

    Szélesség: 176 cm,

  • 190

    Magasság: 190 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Előlap

tükör

További információk
Tapasztalja meg a tükörlapok által kínált egyedülálló eleganciát és funkcionalitást. Nemcsak dekoratív elem, hanem praktikus megoldás is a berendezés számára. Legfőbb előnye a tér optikai megnövelése, ami a tágasság érzetét kelti. Ideális megoldás a kisebb alapterületű helyiségekben, ahol minden centiméter számít. A tükörnek, mint a bútorfront alapanyagának számos előnye van. Először is, egyedi jelleget és fényűző megjelenést kölcsönöz a bútornak. Másodszor, a tükör könnyen tisztítható és karbantartható. Ezenkívül a tükör optikailag megvilágítja a helyiséget, és kifinomultságot kölcsönöz annak.

Test

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 15 mm

További információk
A 15 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Fogantyú

fa

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Kivitelezés

Szegély

melamin

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

4

Polcok száma

9

Fiókok száma

6

Ruhatartó sín

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

48 kg

Szélesség

Szélesség:

182 cm

Magasság

Magasság:

58 cm

Mélység

Mélység:

10 cm

Csomagszám 2

25 kg

Szélesség

Szélesség:

191 cm

Magasság

Magasság:

56 cm

Mélység

Mélység:

5 cm

Csomagszám 3

33 kg

Szélesség

Szélesség:

199 cm

Magasság

Magasság:

58 cm

Mélység

Mélység:

5 cm

Csomagszám 4

44 kg

Szélesség

Szélesség:

182 cm

Magasság

Magasság:

48 cm

Mélység

Mélység:

7 cm

Az ügyfelek véleménye

/ruhasszekreny-luiza-4d6s-fiokokkal-i-tukor-176-cm---feher-p-161051-1085-1085.html