Termékleírás

Keresi a tökéletes szekrényt modern nappalijához? Ismerje meg a Sansi 2L2LAM ruhásszekrényt tükörrel, 200 cm - fekete / lamellák dab evoke.

A szekrény fekete színű, evoke tölgy lamellákkal, amelyek egyedi és modern megjelenést kölcsönöznek neki. A designja tökéletesen illeszkedik bármilyen modern belső térbe, és minden szem garantáltan megakad rajta.

A szekrény méretei 200 x 239 x 62 cm, így rengeteg helyet biztosít a ruháknak. A szekrény 4 ajtóval és 11 polccal rendelkezik, valamint 1 ruhatartó sínnel is fel van szerelve. A szekrény laminált lapból készült, ABS és melamin szegéllyel, amelyek garantálják a tartósságot és az ellenálló képességet.

A fekete szín és az evoke tölgy lamellák kombinációja tökéletesen illeszkedik bármilyen modern, minimalista vagy ipari stílusú belső térbe. A szekrény tükrös előlapja pedig optikailag megnöveli a helyet, és elegáns megjelenést kölcsönöz a szobának.

A termék jellemzői:

  • Tágas belső tér A 200 x 239 x 62 cm-es méretű szekrény rengeteg helyet biztosít a ruháknak.
  • Modern design A fekete szín és az evoke tölgy lamellák kombinációja egyedi és modern megjelenést kölcsönöz a szekrénynek.
  • Tartós anyagok A laminált lapból készült szekrény, ABS és melamin szegéllyel garantálja a tartósságot és az ellenálló képességet.
  • Praktikus kialakítás A szekrény 4 ajtóval, 11 polccal és 1 ruhatartó sínnel rendelkezik, így minden ruhadarabnak lesz helye benne.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 200

    Szélesség: 200 cm,

  • 239

    Magasság: 239 cm,

  • 62

    Mélység: 62 cm,

Több paraméter

Színek

Ajtók színei

fekete

Lécek színei

evoke tölgy

Testszínek

fekete

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Előlap

tükör

További információk
Tapasztalja meg a tükörlapok által kínált egyedülálló eleganciát és funkcionalitást. Nemcsak dekoratív elem, hanem praktikus megoldás is a berendezés számára. Legfőbb előnye a tér optikai megnövelése, ami a tágasság érzetét kelti. Ideális megoldás a kisebb alapterületű helyiségekben, ahol minden centiméter számít. A tükörnek, mint a bútorfront alapanyagának számos előnye van. Először is, egyedi jelleget és fényűző megjelenést kölcsönöz a bútornak. Másodszor, a tükör könnyen tisztítható és karbantartható. Ezenkívül a tükör optikailag megvilágítja a helyiséget, és kifinomultságot kölcsönöz annak.

Kivitelezés

Szegély

ABS

Szegély

melamin

Fiókvezetők

Quadro vezető

További információk
Nagy pontosságú acél golyóscsapágyakkal ellátott csúszda, amely simán és könnyedén siklik még nagy terhelés esetén is.

Hátoldal

HDF-lap 2,5 mm

Tartozékok

Ajtók száma

4

Ruhatartó sín

1

Polcok száma

11

A termék csomagolása

Csomagszám 1

26 kg

Szélesség

Szélesség:

102 cm

Magasság

Magasság:

58 cm

Mélység

Mélység:

12 cm

Csomagszám 2

40 kg

Szélesség

Szélesség:

237 cm

Magasság

Magasság:

64 cm

Mélység

Mélység:

6 cm

Csomagszám 3

43 kg

Szélesség

Szélesség:

245 cm

Magasság

Magasság:

65 cm

Mélység

Mélység:

5 cm

Csomagszám 4

40 kg

Szélesség

Szélesség:

209 cm

Magasság

Magasság:

65 cm

Mélység

Mélység:

5 cm

Csomagszám 5

26 kg

Szélesség

Szélesség:

240 cm

Magasság

Magasság:

53 cm

Mélység

Mélység:

4 cm

Csomagszám 6

39 kg

Szélesség

Szélesség:

241 cm

Magasság

Magasság:

53 cm

Mélység

Mélység:

6 cm

Az ügyfelek véleménye

/ruhasszekreny-sansi-2l2lam-z-tukor-200-cm---fekete---lamellak-dab-evoke-p-161192-1085-1085.html