Termékleírás

Szüksége van az ideális ruhásszekrényre modern nappalijához? Ismerje meg a Sansi 4LAM 200 cm-es ruhásszekrényt, fekete / dab evoke / fekete lamellákkal.

A Sansi ruhásszekrény lenyűgöző megjelenést kölcsönöz otthonának. A fekete és evoke tölgy színkombinációja eleganciát és stílust sugároz, amely minden szobában megállja a helyét.

Az 200 x 239 x 62 cm-es méretű ruhásszekrény nem csak stílusos, hanem funkcionális is. A laminált lap 16 mm-es vastagságú, ABS és melamin szegéllyel, Quadro vezetővel és 2,5 mm-es HDF hátoldallal készült. A ruhásszekrény 4 ajtóval, 1 ruhatartó sínrel és 11 polccal rendelkezik, így biztosítva a ruhák és egyéb tárgyak számára a megfelelő helyet.

A Sansi ruhásszekrény tökéletesen illik a modern stílusú otthonokba. A fekete és evoke tölgy színek összhangban vannak a legtöbb színkombinációval, így könnyedén beilleszkedik bármely szobába.

A termék jellemzői:

  • Stílusos dizájn A fekete és evoke tölgy színkombináció elegáns megjelenést kölcsönöz.
  • Praktikus tárolás 4 ajtóval, 1 ruhatartó sínrel és 11 polccal rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a ruháknak és egyéb tárgyaknak.
  • Robusztus kialakítás A laminált lap 16 mm-es vastagságú, ABS és melamin szegéllyel, Quadro vezetővel és 2,5 mm-es HDF hátoldallal készült, így hosszú élettartamot biztosít.
  • Univerzális stílus A modern dizájn és a semleges színek lehetővé teszik, hogy a szekrény bármilyen belső térben jól mutasson.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 200

    Szélesség: 200 cm,

  • 239

    Magasság: 239 cm,

  • 62

    Mélység: 62 cm,

Több paraméter

Színek

Lécek színei

evoke tölgy

Testszínek

fekete

Ajtó színek

evoke-tölgy

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Kivitelezés

Szegély

ABS

Szegély

melamin

Fiókvezetők

Quadro vezető

További információk
Nagy pontosságú acél golyóscsapágyakkal ellátott csúszda, amely simán és könnyedén siklik még nagy terhelés esetén is.

Hátoldal

HDF-lap 2,5 mm

Tartozékok

Ajtók száma

4

Ruhatartó sín

1

Polcok száma

11

A termék csomagolása

Csomagszám 1

26 kg

Szélesség

Szélesség:

102 cm

Magasság

Magasság:

58 cm

Mélység

Mélység:

12 cm

Csomagszám 2

40 kg

Szélesség

Szélesség:

237 cm

Magasság

Magasság:

64 cm

Mélység

Mélység:

6 cm

Csomagszám 3

43 kg

Szélesség

Szélesség:

245 cm

Magasság

Magasság:

65 cm

Mélység

Mélység:

5 cm

Csomagszám 4

40 kg

Szélesség

Szélesség:

209 cm

Magasság

Magasság:

65 cm

Mélység

Mélység:

6 cm

Csomagszám 5

39 kg

Szélesség

Szélesség:

241 cm

Magasság

Magasság:

53 cm

Mélység

Mélység:

6 cm

Csomagszám 6

39 kg

Szélesség

Szélesség:

241 cm

Magasság

Magasság:

53 cm

Mélység

Mélység:

6 cm

Az ügyfelek véleménye

/ruhasszekreny-sansi-4lam---200-cm---fekete---dab-evoke---fekete-lamellak-p-161198-1085-1085.html