Termékleírás

Keresed az ideális éjjeliszekrényt, amely tökéletesen illeszkedik a modern nappalidba? Ismerd meg a Sonatia II éjjeliszekrényt két fiókkal, gömb lábakon, 45 cm-es méretben, bordó színben!

Az éjjeliszekrény lenyűgöző megjelenésével, elegáns bordó színével és modern designjával azonnal felkelti a figyelmet. A gömb lábak nem csak egyedi stílust adnak neki, de stabilitást is biztosítanak.

A szekrény MDF-lapból készült, amely ellenálló és tartós. A két fiók push-to-open nyitási rendszerrel rendelkezik, ami csendes és könnyű használatot biztosít. A fiókokban rengeteg hely van a személyes tárgyaid tárolására.

Ez az éjjeliszekrény tökéletesen illeszkedik a modern vagy minimalista stílusú hálószobába. Bordó színe pedig remekül harmonizál a fehér, szürke vagy fekete színű bútorokkal.

A termék jellemzői:

  • MDF-lapból készült Tartós és ellenálló anyag, amely hosszú élettartamot biztosít
  • Push-to-open fióknyitási rendszer Könnyű és csendes használatot tesz lehetővé, nincs szükség fogantyúra
  • Két fiók Rengeteg tárolóhelyet biztosít a személyes tárgyaid számára
  • Gömb lábak Stabil alapot biztosítanak a szekrény számára, és egyedi stílust adnak neki

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 45

    Szélesség: 45 cm,

  • 47

    Magasság: 47 cm,

  • 45

    Mélység: 45 cm,

  • 12

    A lábak hossza: 12 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Test

MDF-lap 18 mm

További információk
A 18 mm vastag MDF egy remek alapanyag, amely ideális bútortestnek. Miért? Először is, az MDF-lapot rendkívüli szilárdság és stabilitás jellemzi, ami garantálja a bútorok hosszú tartósságát. Erős szerkezete kiváló támasztékot biztosít más bútorelemek, például polcok és fiókok számára. Ezenkívül az MDF-lap könnyen megmunkálható, lehetővé téve a bútor pontos kialakítását és az Ön igényeihez való igazítását. Az MDF-lap jelentős előnye a sima felület is, amely megkönnyíti a különböző típusú felületkezelések, például a festés vagy a lakkozás alkalmazását.

Előlap

MDF-lap 18 mm

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Előlap típusa

sima

További információk
Fedezze fel a sima bútorfront eleganciáját és funkcionalitását. Szokatlan dizájnja előkelőbbé és esztétikusabbá teszi berendezését. A sima front praktikus is - könnyen tisztítható és tökéletes állapotban tartható. A látható fogantyúk és díszítőelemek nélkül a előlapok minimalista és harmonikus külsőt biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a különböző stílusokhoz. Akár a modern, akár a klasszikus enteriőröket kedveli, a sima frontbútor a megfelelő választás lesz.

Lábak

fa

További információk
Nézze meg a tömörfa lábakkal ellátott bútorok kivételes minőségét és báját. Ez a masszív konstrukció eleganciát és tartósságot kölcsönöz a belső térnek. A tömör fa a kézművesség és a természetes szépség szimbóluma, amely minden helyiséget gazdagít. Érezni fogja a szilárdságot és stabilitást, amely hosszú távú használatot és tartósságot biztosít a mindennapi használathoz. Ezenkívül a fa egyedi karaktert és melegséget kölcsönöz a bútoroknak, kellemes hangulatot teremtve otthonában. Ha tömörfa lábú bútordarabot választ, tartós szépségbe és kivételes stílusba fektet.

Lábak típusa

golyók

Színek

Testszínek

bordó

Testszínek

matt

Kolorystyka frontu

burgund

Ajtó színek

matt

Lábak színe

burgundi

Kivitelezés

Szegély

ABS

Fogantyú

nincs

Hátoldal

HDF-lap 3 mm

Fiókvezetők

tandem típus csendes záródással

Fióknyitási rendszer

push-to-open

Fiókzáródás

push-to-open

Tartozékok

Fiókok száma

2

Világítás

Nem

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

19,1 kg

Szélesség

Szélesség:

71 cm

Magasság

Magasság:

17 cm

Mélység

Mélység:

51 cm

Csomagszám 2

2,8 kg

Szélesség

Szélesség:

30 cm

Magasság

Magasság:

24 cm

Mélység

Mélység:

13 cm

Az ügyfelek véleménye

/sonatia-ii-ejjeliszekreny-ket-fiokkal--gomb-labakon---45-cm---bordo-p-157302-1064-1064-opt--conf-76197.html