Termékleírás

Keres egy tökéletes szekrényt, amely minden igényét kielégíti? Ismerje meg a Luiza 2D lefkas tölgy szekrényt!

A Luiza 2D szekrény lefkas tölgy színben nem csak funkcionális, de esztétikailag is megnyerő. A természetes fa hatású kivitel minden otthonba illeszkedik, legyen az modern vagy hagyományos.

A szekrény 90 x 190 x 53 cm méretben készült, így tökéletesen illeszkedik minden szobába. A 16 mm vastag laminált lapból készült test és előlap garantálja a tartósságot, míg a melamin szegély további védelmet nyújt a kopás ellen. A szekrény 2 ajtóval és 5 polccal rendelkezik, valamint egy ruhatartó sín is található benne, így rengeteg helyet biztosít ruháinak.

A Luiza 2D szekrény lefkas tölgy színben tökéletes választás minden olyan otthonba, ahol a természetes fa hatású bútorok dominálnak. A szekrény jól kombinálható más tölgy színű bútorokkal, így könnyedén teremthet harmonikus és stílusos belső teret.

A termék jellemzői:

  • Praktikus méret A 90 x 190 x 53 cm-es méretnek köszönhetően a szekrény minden szobába tökéletesen illeszkedik, és rengeteg tárolóhelyet biztosít.
  • Minőségi anyagok A 16 mm vastag laminált lapból készült test és előlap, valamint a melamin szegély garantálja a tartósságot és a kopásállóságot.
  • Funkcionális kialakítás A szekrény 2 ajtóval, 5 polccal és egy ruhatartó sinnel rendelkezik, így minden ruhadarabja számára helyet biztosít.
  • Stílusos megjelenés A lefkas tölgy színű kivitel természetes és elegáns

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 90

    Szélesség: 90 cm,

  • 190

    Magasság: 190 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Színek

Testszínek

lefkas-tölgy

Ajtó színek

lefkas-tölgy

Kivitelezés

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Kivitelezés

Szegély

melamin

Tartozékok

Ajtók száma

2

Polcok száma

5

Ruhatartó sín

1

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/szekreny-luiza-2d---lefkas-tolgy-p-16824-1085-1085.html