Termékleírás

Keresed a tökéletes ruhásszekrényt, amely stílusos, de funkcionális is? Ismerd meg a Luiza 3D Tükörrel - fehér matt szekrényt!

A Luiza 3D szekrény letisztult vonalvezetése és fehér matt színe minden modern otthonba tökéletesen illeszkedik. A tükör előlap nem csak praktikus, de vizuálisan is növeli a teret, így még a kisebb hálószobákban is remekül mutat.

133 cm széles, 190 cm magas és 53 cm mély szekrényünkben rengeteg helyet találsz a ruháidnak. A 16 mm vastag laminált lapból készült test és előlap garantálja a tartósságot, míg a fa fogantyúk hozzáadnak egy kis természetes hangulatot. A melamin szegély pedig extra védelmet nyújt a kopás ellen.

A Luiza 3D szekrény a modern, minimalista belső terekhez illik a legjobban. Fehér színe miatt könnyen kombinálható más bútorokkal és színekkel, így egyszerűen integrálható a meglévő berendezésedbe.

A termék jellemzői:

  • Tágas belső tér 133 x 190 x 53 cm-es méreteivel rengeteg helyet kínál a ruháidnak.
  • Minőségi anyagok A 16 mm vastag laminált lapból készült test és előlap hosszú élettartamot biztosít.
  • Stílusos design A tükör előlap vizuálisan növeli a teret és modern megjelenést kölcsönöz a szekrénynek.
  • Praktikus és funkcionális A melamin szegély extra védelmet nyújt a kopás ellen, a fa fogantyúk pedig egyszerű használatot tesznek lehetővé.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 133

    Szélesség: 133 cm,

  • 190

    Magasság: 190 cm,

  • 53

    Mélység: 53 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Fogantyú

fa

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Előlap

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Előlap

tükör

További információk
Tapasztalja meg a tükörlapok által kínált egyedülálló eleganciát és funkcionalitást. Nemcsak dekoratív elem, hanem praktikus megoldás is a berendezés számára. Legfőbb előnye a tér optikai megnövelése, ami a tágasság érzetét kelti. Ideális megoldás a kisebb alapterületű helyiségekben, ahol minden centiméter számít. A tükörnek, mint a bútorfront alapanyagának számos előnye van. Először is, egyedi jelleget és fényűző megjelenést kölcsönöz a bútornak. Másodszor, a tükör könnyen tisztítható és karbantartható. Ezenkívül a tükör optikailag megvilágítja a helyiséget, és kifinomultságot kölcsönöz annak.

Színek

Kolorystyka frontu

fehér

Kivitelezés

Szegély

melamin

Fogantyú

műanyag

Hátoldal

HDF-lap

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

Az ügyfelek véleménye

/szekreny-luiza-3d-tukorrel---feher-matt-p-40071-1085-1085.html