Termékleírás

Keres egy tökéletes tárolót modern nappalijához? Ismerje meg a Genius 40 cm - congo / kasmír tárolót.

Ez a bútordarab a legfinomabb kasmír és congo színekkel büszkélkedhet, amelyek minden belső térben eleganciát és stílust kölcsönöznek. A bordázott előlap és a laminált lapok minőségi megjelenést biztosítanak, míg a kerekekkel ellátott lábak könnyen mozgathatóvá teszik a bútort.

A Genius 40 cm - congo / kasmír tároló íróasztal 3 fiókkal rendelkezik, amelyek push-to-open rendszerrel működnek, így a használatuk egyszerű és kényelmes. A bútor 40 x 63 x 50 cm-es méretei pedig ideálisak minden szobába. A bútor laminált lapból készült, 18 mm vastag előlappal és 25 mm vastag testtel, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.

Ez a tároló íróasztal tökéletesen illik modern és minimalista belső terekbe. A congo és kasmír színek harmonikusan összhangban vannak a legtöbb színárnyalattal, így könnyedén beilleszthető bármilyen szobába.

A termék jellemzői:

  • Stílusos színek A congo és kasmír színek eleganciát és stílust kölcsönöznek minden belső térnek.
  • Könnyen mozgatható A kerekekkel ellátott lábak lehetővé teszik a bútor könnyű mozgatását.
  • Praktikus tárolás 3 fiókkal rendelkezik, amelyek push-to-open rendszerrel működnek, így a használatuk egyszerű és kényelmes.
  • Tartós kivitelezés A laminált lapból készült bútor, 18 mm vastag előlappal és 25 mm vastag testtel, hosszú élettartamot és tartósságot biztosít.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 40

    Szélesség: 40 cm,

  • 63

    Magasság: 63 cm,

  • 50

    Mélység: 50 cm,

Több paraméter

Színek

Elülső színek

kasmír

Hátoldal színei

fehér

Kolorystyka frontu

congo

Testszínek

congo

Kivitelezés

Lábak típusa

kerekek

További információk
Tapasztalja meg a kényelem és a funkcionalitás új élményét egy kerekekkel ellátott bútorral. Ez az innovatív megoldás páratlan mobilitást és könnyű átrendezhetőséget biztosít Önnek, lehetővé téve, hogy szabadon, igényei szerint alakítsa ki helyiségét. Nem kell aggódnia a nehéz bútorok mozgatásának nehézségei miatt - a görgőknek köszönhetően könnyedén mozgathatja őket. Ráadásul ezek a bútorok számos helyiségbe - nappaliba, irodába vagy gyerekszobába - is tökéletesen illeszkednek. Ideális megoldás azoknak, akik értékelik a rugalmasságot és változatosságot.

Fogantyú

bordázott előlap

Előlap

laminált lap 18 mm

További információk
A 18 mm vastag laminált lap tartós és stílusos alapanyag, amely tökéletes bútorfrontokhoz. Ha laminált lapból készült bútort választ, a funkcionalitás és az esztétikum kombinációját kapja. Ezt a lapot rendkívüli tartósság és karcállóság jellemzi. Ezenkívül a tábla felületén található laminált anyag biztosítja a könnyű ápolást és tisztítást, ami fontos a mindennapi használat során. Sokoldalúságának köszönhetően a laminált lap kiváló választás mindazok számára, akik tartós, könnyen ápolható és esztétikus előlapú bútort keresnek.

Test

laminált lap 25 mm

Kivitelezés

Hátoldal

HDF-lap

Nyitási rendszer

push-to-open

Szegély

ABS

Tartozékok

Fiókok száma

3

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

48,6 kg

Szélesség

Szélesség:

60 cm

Magasság

Magasság:

8 cm

Mélység

Mélység:

222 cm

Csomagszám 2

16,4 kg

Szélesség

Szélesség:

43 cm

Magasság

Magasság:

12 cm

Mélység

Mélység:

63 cm

Az ügyfelek véleménye

/tarolo-iroasztalhoz-genius-40-cm---congo---kasmir-p-161322-1012-1012.html