Termékleírás

A Toledo 3 kárpitozott szék egy elegáns ajánlat, amely stílusos hangsúlyt ad egy olyan helyiségnek, mint például az étkező.

A háttámlán látható érdekes varrás kiemeli a termék vonzerejét, és így dekoratív módon rendezi be a helyiséget. Puha és kényelmes, a kárpitozott és kivételesen kontúros háttámla kellemes és kényelmes pihenést biztosít. Míg a kiváló minőségű kivitelezés hosszú évekig tartó használatot garantál. 

A termék jellemzői:

  • típus: étkezőszékek
  • stílus: modern
  • öntött bükkfa rács
  • kárpitozott ülés
  • masszív kialakítás
  • stabil konstrukció
  • új termék, eredeti csomagolásban

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 57

    Szélesség: 57 cm,

  • 86

    Magasság: 86 cm,

  • 56

    Mélység: 56 cm,

  • Az ülés magassága: 47 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Ülőhely

szövet

További információk
Élje át a páratlan kényelmet és stílust a kiváló minőségű szövetből készült bútoron ülve. Ülőhelyeink nemcsak kényelmet biztosítanak, hanem eleganciát és karaktert is kölcsönöznek a belső térnek. A szövet anyaga puhaságot és kellemes tapintást biztosít, így a használata tiszta élvezet. Ha szövet mellett dönt, tartós megoldást választ, amely bájt kölcsönöz a berendezésének, és megfelel a kényelem és az esztétika terén támasztott elvárásainak.

Hátoldal

szövet

További információk
Válassza a kivételes kényelmet és eleganciát a szövetből készült háttámlával. Bútoraink a pihenés és a stílus egyedülálló élményét nyújtják. A szövet puha, finom és kellemes tapintású, tartós és ellenáll a sérüléseknek, így hosszú évekig élvezheti a bútor gyönyörű megjelenését. Ha szövetből készült háttámlát választ, nemcsak az esztétikus megjelenés, hanem a praktikum is garantált. A színek és minták széles választéka áll rendelkezésre, így a bútort a belső térhez igazíthatja.

Lábak típusa

egyszerű

További információk
Tapasztalja meg az eleganciát és a minimalizmust egy egyenes lábú bútorral. Ez a stílusos kialakítás nemcsak esztétikus megjelenést, hanem könnyed használatot is biztosít. Az egyenes lábú bútorok tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, modern és harmonikus jelleget kölcsönözve annak. Egyszerűségének köszönhetően ez a bútordarab könnyen tisztítható. Az ilyen bútor kiválasztásával a tartósságba és a sokoldalúságba fektet.

Lábak

bükkfa

Színek

Lábak színei

fekete

Kárpitanyag

Csoport

velúr

Szín

sötét zöld

Típus

Monolith 37

Tulajdonságok

könnyen tisztítható anyag

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

10 kg

Szélesség

Szélesség:

64 cm

Wysokość

Wysokość:

51 cm

Mélység

Mélység:

59 cm

Az ügyfelek véleménye

/toledo-3-karpitozott-szek---fekete---monolit-37-p-39000-1016-1016.html