Termékleírás

Keres egy ideális TV-állványt a modern nappalijához? Ismerje meg a Vesper 4D 187 cm-es TV-állványt - kasmír / dió / arany fogantyúk / gömb alakú lábak.

Az elegáns kasmír színű, bordázott előlappal és diófa színű tetejével ez a TV-állvány hozzáadja a stílust és a karaktert a helyiséghez. A gömb alakú lábak és az arany fogantyúk pedig egyedi és exkluzív megjelenést biztosítanak.

A 187 cm széles, 48 cm magas és 38 cm mély TV-állvány kiváló minőségű laminált lapból és MDF-ből készült, amely hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A lágy záródású rendszer és a 4 ajtó praktikus tárolóhelyet kínál, miközben a bordázott előlap és a fém fogantyúk elegáns megjelenést kölcsönöznek.

Ez a TV-állvány tökéletesen illik a modern és minimalista stílusú otthonokba. Kasmír és dió színeivel, valamint arany fogantyúival jól harmonizál a világos és sötét színű bútorokkal, így könnyedén beilleszthető a meglévő berendezésbe.

A termék jellemzői:

  • Kiváló minőségű anyagok A laminált lap és az MDF biztosítja a tartósságot és az élettartamot.
  • Gömb alakú lábak Egyedi és exkluzív megjelenést kölcsönöznek a bútornak.
  • Lágy záródású rendszer Praktikus és csendes használatot biztosít.
  • Négy ajtó Tágas tárolóhelyet kínál a készülékek, DVD-k és egyéb tárgyak számára.

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 187

    Szélesség: 187 cm,

  • 48

    Magasság: 48 cm,

  • 38

    Mélység: 38 cm,

  • 12

    A lábak hossza: 12 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Előlap

MDF-lap 16 mm

További információk
Az MDF tökéletes alapanyag a bútorfronthoz. Nagy sűrűségű fából készül, és kivételes stabilitást és tartósságot biztosít. Homogén szerkezetének köszönhetően az MDF-lap ideális bútorfrontokhoz, mivel sima és egyenletes felületet garantál. Az MDF költséghatékony megoldás, amely megfizethető áron kínál magas minőséget. Tartósságának és esztétikus megjelenésének köszönhetően az MDF-előlapokkal ellátott bútorok hosszú évekig elegánsak és tartósak maradnak.

Előlap típusa

bordázott

További információk
Fedezze fel a páratlan eleganciát és stílust, amit egy bordázott előlapú bútor nyújt. Ez az egyedülálló vonás nemcsak esztétikai bájjal, hanem praktikussággal is gazdagítja belső terét. A bordázott bútorfront nem csak szép, hanem érdekes textúrát is alkot, karaktert és egyediséget kölcsönözve a bútornak. A bútorainkat gondosan, kiváló minőségű anyagokból készítjük, garantálva a tartósságot és az elégedettséget.

Lábak típusa

golyók

Test

laminált lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastagságú laminált lemez innovatív megoldás a bútorok számára, amely számtalan előnnyel jár. Használata nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem stílusos megjelenést és könnyű karbantartást is garantál. A laminált felületnek köszönhetően a bútorok ellenállnak a karcolásoknak, foltoknak és sérüléseknek, hogy hosszú éveken át jól nézzenek ki. Ráadásul a laminált lap a minták és színek széles választékát kínálja, így a bútorokat az Ön ízlésére és belső terére szabhatja. Kivételes szilárdsága biztosítja a stabilitást és a konstrukció megbízhatóságát, ami hosszú távú használatot jelent. Emellett a könnyű tisztíthatóság teszi a laminált lapbútorokat praktikussá, és ideálissá azok számára, akiknek fontos a higiénia és a könnyű használat.

Test

MDF-lap 16 mm

További információk
A 16 mm vastag MDF egy remek alapanyag, amely ideális bútortestnek. Miért? Először is, az MDF-lapot rendkívüli szilárdság és stabilitás jellemzi, ami garantálja a bútorok hosszú tartósságát. Erős szerkezete kiváló támasztékot biztosít más bútorelemek, például polcok és fiókok számára. Ezenkívül az MDF-lap könnyen megmunkálható, lehetővé téve a bútor pontos kialakítását és az Ön igényeihez való igazítását. Az MDF-lap jelentős előnye a sima felület is, amely megkönnyíti a különböző típusú felületkezelések, például a festés vagy a lakkozás alkalmazását.

Lábak

fa

További információk
Nézze meg a tömörfa lábakkal ellátott bútorok kivételes minőségét és báját. Ez a masszív konstrukció eleganciát és tartósságot kölcsönöz a belső térnek. A tömör fa a kézművesség és a természetes szépség szimbóluma, amely minden helyiséget gazdagít. Érezni fogja a szilárdságot és stabilitást, amely hosszú távú használatot és tartósságot biztosít a mindennapi használathoz. Ezenkívül a fa egyedi karaktert és melegséget kölcsönöz a bútoroknak, kellemes hangulatot teremtve otthonában. Ha tömörfa lábú bútordarabot választ, tartós szépségbe és kivételes stílusba fektet.

Fogantyú

bordázott előlap

Színek

Lábak színe

kasmír

Elülső színek

kasmír

Felsőlap színe

diófa

Fogantyú színei

arany

Kivitelezés

Szegély

ABS

Záródó rendszer

lágy záródás

Fogantyú

fém

Hátoldal

HDF-lap

Tartozékok

Ajtók száma

4

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

becsomagolt bútor

További információk
Csomagban szállított bútorok, összeszerelési útmutatóval együtt.

A termék csomagolása

Csomagszám 1

21 kg

Szélesség

Szélesség:

193 cm

Wysokość

Wysokość:

42 cm

Mélység

Mélység:

7 cm

Csomagszám 2

19 kg

Szélesség

Szélesség:

61 cm

Wysokość

Wysokość:

36 cm

Mélység

Mélység:

21 cm

Csomagszám 3

2,8 kg

Szélesség

Szélesség:

30 cm

Wysokość

Wysokość:

24 cm

Mélység

Mélység:

13 cm

Csomagszám 4

1 kg

Szélesség

Szélesség:

16 cm

Wysokość

Wysokość:

11 cm

Mélység

Mélység:

6 cm

Az ügyfelek véleménye

/tv-szekreny-vesper-4d-187-cm---kasmir---diofa---arany-fogantyuk---gomb-alaku-labak-p-163744-1061-1061.html