A készlet összetétele

Szerepel a készletben 2 termék

A készlet tartalma

Vilano fotel, lábtartóval - mustár sárga

Vilano lábtartó - mustár sárga
Vilano lábtartó - mustár sárga

46 x 46 x 42 cm (Szélesség/Magasság/Vastagság)

Darab: 1

Vilano fotel - mustár színű
Vilano fotel - mustár színű

80 x 90 x 104 cm (Szélesség/Magasság/Vastagság)

Darab: 1

Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 80 cm,

  • Magasság: 104 cm,

  • Mélység: 90 cm,

  • Az ülés magassága: 43 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Hátoldal

poliuretán habszivacs

Ülőhely

poliuretán habszivacs

Váz

fa

Váz

forgácslap

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Hátoldal

kárpitozott pántok

További információk
A kárpitos pántok rugalmas anyagcsíkok, amelyeket a kárpitozott bútorok hátuljának kitöltésére használnak. Kulcsfontosságú elem, amely nemcsak a kivételes kényelmet, hanem a termék tartósságát és hosszú élettartamát is biztosítja. Miért érdemes kárpitos pántos háttámlával töltött bútorokat választani? Először is, a kárpitozott pántok kiváló háttámaszt biztosítanak. Rugalmasságuknak és rugalmasságuknak köszönhetően egyenletesen osztják el a test súlyát, optimális támaszt nyújtva a gerincnek. Ez azt jelenti, hogy kellemetlen érzések nélkül élvezheti a hosszú órákig tartó pihenést. Ezenkívül a kárpitozott pántok lehetővé teszik a bútor alakjának és megjelenésének megőrzését. Nekik köszönhetően a háttámla megőrzi eredeti formáját, és nem deformálódik vagy lazul meg.

Lábak

fa

További információk
Nézze meg a tömörfa lábakkal ellátott bútorok kivételes minőségét és báját. Ez a masszív konstrukció eleganciát és tartósságot kölcsönöz a belső térnek. A tömör fa a kézművesség és a természetes szépség szimbóluma, amely minden helyiséget gazdagít. Érezni fogja a szilárdságot és stabilitást, amely hosszú távú használatot és tartósságot biztosít a mindennapi használathoz. Ezenkívül a fa egyedi karaktert és melegséget kölcsönöz a bútoroknak, kellemes hangulatot teremtve otthonában. Ha tömörfa lábú bútordarabot választ, tartós szépségbe és kivételes stílusba fektet.

Színek

Lábak színe

wenge

Kárpitanyag

Csoport

velúr

Szín

mustársárga

Típus

Bluvel 68

További jellemzők

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

igen

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

felcsavarozandó lábak

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Az ügyfelek véleménye

/vilano-fotel--labtartoval---mustar-sarga-p-148901-1095-1095.html