A készlet összetétele

Szerepel a készletben 2 termék

A készlet tartalma

Vilano fotel, lábtartóval - világos bézs kordbársony Poso 100 / lábak: Wenge fa

Fotel Fülek Vilano - jasno bézs Kordbársony Poso 100 / lábak wenge
Fotel Fülek Vilano - jasno bézs Kordbársony Poso 100 / lábak wenge

80 x 90 x 104 cm (Szélesség/Magasság/Vastagság)

Darab: 1

Vilano lábtartó, fotelhez - világos bézs kord bársony Poso 100 / lábak: wenge fa
Vilano lábtartó, fotelhez - világos bézs kord bársony Poso 100 / lábak: wenge fa

46 x 46 x 42 cm (Szélesség/Magasság/Vastagság)

Darab: 1

Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 80 cm,

  • Magasság: 104 cm,

  • Mélység: 90 cm,

  • Az ülés magassága: 43 cm,

  • A lábak hossza: 13 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Hátoldal

poliuretán habszivacs

Hátoldal

vatta

További információk
Vatta - a tökéletes töltelék, amely páratlan kényelmet és tartás biztosít. Képzelje el a puha és kellemes tapintású, a hátát körbeölelő ágyat. A vatta egy szálas anyag, amelyet több ok miatt is használnak a kárpitozott bútorok háttámlájának töltelékében. Először is, kiváló puhaságot biztosít. Másodszor, a vatta egyenletesen osztja el a hátra nehezedő nyomást. Ezenkívül rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy könnyen alkalmazkodjon a hát alakjához, és tartós formát tartson. Ennek eredményeként hosszú évekig megőrzi tulajdonságait.

Ülőhely

poliuretán habszivacs

Ülőhely

vatta

További információk
Fedezze fel a páratlan kényelmet és otthonosságot az ülőgarnitúránkkal. A vatta olyan töltőanyag, amelyet a kárpitozott bútorok, köztük a lounge bútorülésekben használnak. Ez egy olyan anyag, amely általában poliészterből vagy különböző szálak keverékéből készül, és amelynek célja, hogy puhaságot, kényelmet és térfogatot biztosítson az ülésnek. A gyártmányunk biztosítja azt a puhaságot és kényelmet, amelyre egy hosszú nap után vágyik. Emellett az így készült ülőfelületeink nemcsak kivételesen puhák, hanem tartósak és kopásállóak is, hogy hosszú éveken át kitartsanak.

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Váz

fa

Váz

forgácslap

Hátoldal

kárpitozott pántok

További információk
A kárpitos pántok rugalmas anyagcsíkok, amelyeket a kárpitozott bútorok hátuljának kitöltésére használnak. Kulcsfontosságú elem, amely nemcsak a kivételes kényelmet, hanem a termék tartósságát és hosszú élettartamát is biztosítja. Miért érdemes kárpitos pántos háttámlával töltött bútorokat választani? Először is, a kárpitozott pántok kiváló háttámaszt biztosítanak. Rugalmasságuknak és rugalmasságuknak köszönhetően egyenletesen osztják el a test súlyát, optimális támaszt nyújtva a gerincnek. Ez azt jelenti, hogy kellemetlen érzések nélkül élvezheti a hosszú órákig tartó pihenést. Ezenkívül a kárpitozott pántok lehetővé teszik a bútor alakjának és megjelenésének megőrzését. Nekik köszönhetően a háttámla megőrzi eredeti formáját, és nem deformálódik vagy lazul meg.

Színek

Lábak színe

wenge

Kárpitanyag

Tulajdonságok

állatbarát anyag

Csoport

kordbársony

Típus

Poso 100

Szín

világos bézs

További jellemzők

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

igen

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

felcsavarozandó lábak

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Az ügyfelek véleménye

/vilano-fotel--labtartoval---vilagos-bezs-kordbarsony-poso-100---labak-wenge-fa-p-160710-1634-1634.html