Termékleírás

Szeretne egy olyan bútordarabot, amely stílusos, kényelmes és praktikus? Ismerje meg a Vilano lábtartót!

A Vilano lábtartó rózsaszín matt velúr kárpitozása nem csak divatos és modern, hanem vízlepergető tulajdonságának köszönhetően rendkívül könnyen tisztítható. Bükkfa lábai egyszerűségükkel eleganciát kölcsönöznek a lábtartónak, míg a színük tökéletesen harmonizál a lábtartó rózsaszín kárpitozásával.

A Vilano lábtartó kiváló minőségű anyagokból készül. A fa és forgácslap váz garantálja a stabilitást és a tartósságot, míg a poliuretán habszivacs és a vatta ülőhely kényelmes és tartós ülőfelületet biztosít. A lábtartó méretei (46 x 42 x 46 x 14) ideálisak minden otthonba.

A Vilano lábtartó tökéletesen illeszkedik minden belső térbe, legyen az modern, hagyományos vagy vintage stílusú. Rózsaszín színe és velúr kárpitozása melegséget és eleganciát kölcsönöz a helyiségnek.

A termék jellemzői:

  • Stílusos kialakítás A rózsaszín matt velúr kárpitozás és a bükkfa lábak modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a lábtartónak.
  • Kiváló minőségű anyagok A fa és forgácslap váz, valamint a poliuretán habszivacs és vatta ülőhely tartósságot és kényelmet biztosít.
  • Praktikus méretek A 46 x 42 x 46 x 14 cm méretű lábtartó ideális választás minden otthonba.
  • Univerzális stílus A Vilano lábtartó minden belső térbe tökéletesen illeszkedik, legyen az modern, hagyományos vagy vintage stílusú.

Szövetspecifikációk Matt Velvet 61

Matt Velvet 61
trudnopalna hydrofobowa

Grammatika:

430 g/m² (+/-5%)

További információk
A szövet 430 g/m²-es súlya kiváló tartósságot biztosít, miközben megőrzi puhaságát, így bútorai kényelmesek lesznek, miközben ellenállnak a mindennapi kopásnak.Egy ilyen specifikációjú szövet biztosítja bútorai hosszú élettartamát és stílusát.

Kopásállóság:

átlagosan (90-100 ezer ciklus)

További információk
A 90-100 000 ciklus közötti Martindale-teszt pontszámmal rendelkező szövet a tartósság és a stílus szinonimája. Ideális olyan kárpitozott bútorokhoz, amelyeknek ellen kell állniuk a napi használatnak, és meg kell őrizniük eleganciájukat.

Összetétel:

100% poliészter

Szövet típusa:

bársony

Ellenállás a nemezeléssel és a pillinggel szemben:

3

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 46

    Szélesség: 46 cm,

  • 42

    Magasság: 42 cm,

  • 46

    Mélység: 46 cm,

  • 14

    A lábak hossza: 14 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Hátoldal

vatta

További információk
Vatta - a tökéletes töltelék, amely páratlan kényelmet és tartás biztosít. Képzelje el a puha és kellemes tapintású, a hátát körbeölelő ágyat. A vatta egy szálas anyag, amelyet több ok miatt is használnak a kárpitozott bútorok háttámlájának töltelékében. Először is, kiváló puhaságot biztosít. Másodszor, a vatta egyenletesen osztja el a hátra nehezedő nyomást. Ezenkívül rugalmas, ami lehetővé teszi, hogy könnyen alkalmazkodjon a hát alakjához, és tartós formát tartson. Ennek eredményeként hosszú évekig megőrzi tulajdonságait.

Hátoldal

kárpitozott pántok

További információk
A kárpitos pántok rugalmas anyagcsíkok, amelyeket a kárpitozott bútorok hátuljának kitöltésére használnak. Kulcsfontosságú elem, amely nemcsak a kivételes kényelmet, hanem a termék tartósságát és hosszú élettartamát is biztosítja. Miért érdemes kárpitos pántos háttámlával töltött bútorokat választani? Először is, a kárpitozott pántok kiváló háttámaszt biztosítanak. Rugalmasságuknak és rugalmasságuknak köszönhetően egyenletesen osztják el a test súlyát, optimális támaszt nyújtva a gerincnek. Ez azt jelenti, hogy kellemetlen érzések nélkül élvezheti a hosszú órákig tartó pihenést. Ezenkívül a kárpitozott pántok lehetővé teszik a bútor alakjának és megjelenésének megőrzését. Nekik köszönhetően a háttámla megőrzi eredeti formáját, és nem deformálódik vagy lazul meg.

Lábak típusa

egyszerű

További információk
Tapasztalja meg az eleganciát és a minimalizmust egy egyenes lábú bútorral. Ez a stílusos kialakítás nemcsak esztétikus megjelenést, hanem könnyed használatot is biztosít. Az egyenes lábú bútorok tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, modern és harmonikus jelleget kölcsönözve annak. Egyszerűségének köszönhetően ez a bútordarab könnyen tisztítható. Az ilyen bútor kiválasztásával a tartósságba és a sokoldalúságba fektet.

Ülőhely

poliuretán habszivacs

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Ülőhely

vatta

További információk
Fedezze fel a páratlan kényelmet és otthonosságot az ülőgarnitúránkkal. A vatta olyan töltőanyag, amelyet a kárpitozott bútorok, köztük a lounge bútorülésekben használnak. Ez egy olyan anyag, amely általában poliészterből vagy különböző szálak keverékéből készül, és amelynek célja, hogy puhaságot, kényelmet és térfogatot biztosítson az ülésnek. A gyártmányunk biztosítja azt a puhaságot és kényelmet, amelyre egy hosszú nap után vágyik. Emellett az így készült ülőfelületeink nemcsak kivételesen puhák, hanem tartósak és kopásállóak is, hogy hosszú éveken át kitartsanak.

Hátoldal

poliuretán habszivacs

Váz

fa

Váz

forgácslap

Lábak

fa

További információk
Nézze meg a tömörfa lábakkal ellátott bútorok kivételes minőségét és báját. Ez a masszív konstrukció eleganciát és tartósságot kölcsönöz a belső térnek. A tömör fa a kézművesség és a természetes szépség szimbóluma, amely minden helyiséget gazdagít. Érezni fogja a szilárdságot és stabilitást, amely hosszú távú használatot és tartósságot biztosít a mindennapi használathoz. Ezenkívül a fa egyedi karaktert és melegséget kölcsönöz a bútoroknak, kellemes hangulatot teremtve otthonában. Ha tömörfa lábú bútordarabot választ, tartós szépségbe és kivételes stílusba fektet.

Színek

Lábak színe

bükkfa

Kárpitanyag

Típus

Matt Velvet 61

Tulajdonságok

vízlepergető anyag

Csoport

velúr

Szín

rózsaszín

További jellemzők

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

igen

Összeszerelés

Nem szükséges

Teljesen összeszerelt bútor

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Az ügyfelek véleménye

/vilano-labtarto--fotelhez---rozsaszin-p-148755-1634-1634.html