Méretek és paraméterek

Méretek

  • Szélesség: 46 cm,

  • Magasság: 42 cm,

  • Mélység: 46 cm,

  • A lábak hossza: 14 cm,

Több paraméter

Kivitelezés

Ülőhely

poliuretán habszivacs

Ülőhely

vatta

További információk
Fedezze fel a páratlan kényelmet és otthonosságot az ülőgarnitúránkkal. A vatta olyan töltőanyag, amelyet a kárpitozott bútorok, köztük a lounge bútorülésekben használnak. Ez egy olyan anyag, amely általában poliészterből vagy különböző szálak keverékéből készül, és amelynek célja, hogy puhaságot, kényelmet és térfogatot biztosítson az ülésnek. A gyártmányunk biztosítja azt a puhaságot és kényelmet, amelyre egy hosszú nap után vágyik. Emellett az így készült ülőfelületeink nemcsak kivételesen puhák, hanem tartósak és kopásállóak is, hogy hosszú éveken át kitartsanak.

Váz

fa

Váz

forgácslap

Lábak

fa

További információk
Nézze meg a tömörfa lábakkal ellátott bútorok kivételes minőségét és báját. Ez a masszív konstrukció eleganciát és tartósságot kölcsönöz a belső térnek. A tömör fa a kézművesség és a természetes szépség szimbóluma, amely minden helyiséget gazdagít. Érezni fogja a szilárdságot és stabilitást, amely hosszú távú használatot és tartósságot biztosít a mindennapi használathoz. Ezenkívül a fa egyedi karaktert és melegséget kölcsönöz a bútoroknak, kellemes hangulatot teremtve otthonában. Ha tömörfa lábú bútordarabot választ, tartós szépségbe és kivételes stílusba fektet.

Lábak típusa

egyszerű

További információk
Tapasztalja meg az eleganciát és a minimalizmust egy egyenes lábú bútorral. Ez a stílusos kialakítás nemcsak esztétikus megjelenést, hanem könnyed használatot is biztosít. Az egyenes lábú bútorok tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, modern és harmonikus jelleget kölcsönözve annak. Egyszerűségének köszönhetően ez a bútordarab könnyen tisztítható. Az ilyen bútor kiválasztásával a tartósságba és a sokoldalúságba fektet.

Színek

Lábak színe

wenge

Kárpitanyag

Tulajdonságok

állatbarát anyag

Csoport

kordbársony

Szín

zöld

Típus

Poso 14

További jellemzők

Más modellek ugyanabból a kollekcióból elérhetőek

igen

Összeszerelés

Önálló összeszerelés

felcsavarozandó lábak

Kiegészítő információk

A kínált bútor méreteiben enyhe eltérések lehetnek (± 2-3 cm).

Az ügyfelek véleménye

/vilano-labtarto--fotelhez---zold-kordbarsony-poso-14---labak-wenge-fa-p-160685-1634-1634.html