Termékleírás

Szeretne egy tökéletes kanapét találni modern nappalijához? Ismerje meg a Zeldia 130 kinyitható kanapét, barna szenil hidrofób Spring 1110!

Modern, letisztult és elegáns - ez a kanapé tökéletesen illeszkedik bármilyen nappaliba. A barna szenil kárpitja nem csak szemet gyönyörködtető, de a hidrofób tulajdonságának köszönhetően könnyen tisztítható is.

A Zeldia 130 kinyitható kanapé nem csak gyönyörű, de praktikus is. A T30 poliuretán habszivacs ülőhely és a hullámrugók garantálják a kényelmet, a fém és műanyag lábak pedig az ellenállóságot. A szilikon hab párnák pedig extra kényelmet biztosítanak.

Az elegáns barna szín és a modern design tökéletesen illik skandináv és modern stílusú otthonokba. Bátran kombinálható más barna vagy fekete bútorokkal a harmonikus összkép érdekében.

A termék jellemzői:

  • T30 poliuretán habszivacs ülőhely kényelmes ülés, pihentető időtöltés
  • Hullámrugók tökéletes alátámasztás, hosszú élettartam
  • Fém és műanyag lábak stabil konstrukció, hosszú élettartam
  • Szilikon hab párnák extra kényelem, pihentető időtöltés

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 155

    Szélesség: 155 cm,

  • 84

    Magasság: 84 cm,

  • 106

    Mélység: 106 cm,

  • Alvóhely: 130 x 195 cm,

  • Az ülés magassága: 40 cm,

  • 4

    A lábak hossza: 4 cm,

Több paraméter

Színek

Berakás színei

barna Tauro 8204

Lábak színe

fekete

Kivitelezés

Ülőhely

T30 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját a T30 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. A T30 poliuretánhab egy kiváló minőségű anyag, amely páratlan rugalmasságot és kényelmet biztosít. Emellett a T30 poliuretán habszivacs kiváló tartóssággal rendelkezik, így a bútor hosszú évekig fogja szolgálni Önt. Nem deformálódik és nem veszít a puhaságából, így hosszú távú használatot biztosít a kényelem csökkenése nélkül. A T30 poliuretán habszivacs ülőfelülettel ellátott ülőbútorral a kényelembe, a tartósságba és a minőségbe fektet.

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Lábak

műanyag

További információk
Fedezzen fel egy forradalmi megoldást a berendezéséhez - egy műanyag lábú bútordarabot. Nemcsak esztétikus megjelenés, hanem számos más előnye is van. Könnyű szerkezetüknek köszönhetően a bútor egyszerűen mozgatható, ami különösen hasznos takarítás vagy átrendezés esetén. Másodszor, a műanyag ellenáll a nedvességnek és a foltoknak, így a lábak könnyen tisztíthatók. Nem kell aggódnia a tartósság miatt - szilárdak, stabilak és ellenállnak a sérüléseknek.

Párnák

szilikon hab

Keret

fenyőfa

Kárpitanyag

Típus

Spring 1110

Szín

barna

Tulajdonságok

vízlepergető anyag

Csoport

szenil

További jellemzők

Párnák típusa

levehető

Párnák száma

1

Párnák

díszpárna

Kiegészítő információk

Maximális terhelhetőség

120 kg

Az ügyfelek véleménye

/zeldia-130-kinyithato-kanape---barna-szenil-hidrofob-spring-1110-p-163466-1634-1634.html