Termékleírás

Keresel egy tökéletes kanapét a modern nappalidba? Ismerd meg a Zeldia 130 kinyitható kanapét - kék szenil hidrofób Spring 1117.

A Zeldia kanapé nemcsak kényelmes, hanem vizuálisan is lenyűgöző. A kék szenil kárpitozás és a fekete lábak kombinációja modern és elegáns megjelenést kölcsönöz neki, amely minden belső térben jól mutat.

A Zeldia kanapé kiváló minőségű anyagokból készült. A T30 poliuretán habszivacs ülőhely és a hullámrugók garantálják a maximális kényelmet, míg a fenyőfa keret biztosítja a tartósságot. A levehető szilikon hab párnák extra kényelmet biztosítanak, és a kanapé vízlepergető anyagból készült, ami hosszú élettartamot és könnyű tisztítást biztosít.

A Zeldia kanapé tökéletes választás minden modern stílusú otthonba. Jól kombinálható más bézs és fekete bútorokkal, és kiválóan illeszkedik a különböző textúrákhoz és anyagokhoz.

A termék jellemzői:

  • Kényelem A T30 poliuretán habszivacs ülőhely és a hullámrugók maximális kényelmet biztosítanak
  • Tartósság A fenyőfa keret és a vízlepergető anyag hosszú élettartamot biztosít
  • Stílus A modern kék szenil kárpitozás és a fekete lábak elegáns megjelenést kölcsönöznek a kanapénak
  • Praktikum A levehető szilikon hab párnák extra kényelmet biztosítanak, és könnyen tisztíthatók

Méretek és paraméterek

Méretek

  • 155

    Szélesség: 155 cm,

  • 84

    Magasság: 84 cm,

  • 106

    Mélység: 106 cm,

  • Alvóhely: 130 x 195 cm,

  • Az ülés magassága: 40 cm,

  • 4

    A lábak hossza: 4 cm,

Több paraméter

Színek

Berakás színei

Tauro 8208

Berakás színei

bézs

Lábak színe

fekete

Kivitelezés

Ülőhely

T30 poliuretán habszivacs

További információk
Fedezze fel a kényelem és a tartósság tökéletes kombinációját a T30 poliuretán habszivacs üléssel ellátott társalgóbútorral. A T30 poliuretánhab egy kiváló minőségű anyag, amely páratlan rugalmasságot és kényelmet biztosít. Emellett a T30 poliuretán habszivacs kiváló tartóssággal rendelkezik, így a bútor hosszú évekig fogja szolgálni Önt. Nem deformálódik és nem veszít a puhaságából, így hosszú távú használatot biztosít a kényelem csökkenése nélkül. A T30 poliuretán habszivacs ülőfelülettel ellátott ülőbútorral a kényelembe, a tartósságba és a minőségbe fektet.

Ülőhely

hullámrugók

További információk
A hullámrugók innovatív megoldást jelentenek a kárpitozott bútorok ülésének kitöltésére. Kivételes rugalmasság és tartósság jellemzi őket, páratlan kényelmet és remek alátámasztást biztosítva. Alkalmazkodnak a testhez, egyenletesen elosztva a súlyt és kiküszöbölve az érintkezési pontokra nehezedő nyomást. Emellett a hullámrugók kiváló szellőzést biztosítanak. A legjobb megoldást jelentik azok számára, akiknek fontos a kényelem, a tartósság és a pihenés.

Lábak

fém

További információk
Válassza a fémlábazatú bútorok megbízhatóságát és modern kialakítását. Ezek a masszív és stílusos lábak egyedi hangulatot kölcsönöznek a berendezésnek. Stabilitást és tartósságot garantálnak, így hosszú évekig élvezheti használatát. A fémlábak emellett könnyen tisztíthatók - egyszerűen törölje le őket egy nedves ruhával. Minimalista kialakításuk tökéletesen illeszkedik a különböző lakberendezési stílusokhoz, a moderntől az ipari stílusig.

Lábak

műanyag

További információk
Fedezzen fel egy forradalmi megoldást a berendezéséhez - egy műanyag lábú bútordarabot. Nemcsak esztétikus megjelenés, hanem számos más előnye is van. Könnyű szerkezetüknek köszönhetően a bútor egyszerűen mozgatható, ami különösen hasznos takarítás vagy átrendezés esetén. Másodszor, a műanyag ellenáll a nedvességnek és a foltoknak, így a lábak könnyen tisztíthatók. Nem kell aggódnia a tartósság miatt - szilárdak, stabilak és ellenállnak a sérüléseknek.

Párnák

szilikon hab

Keret

fenyőfa

Kárpitanyag

Szín

kék

Típus

Spring 1117

Tulajdonságok

vízlepergető anyag

Csoport

szenil

További jellemzők

Párnák típusa

levehető

Párnák száma

1

Párnák

díszpárna

Kiegészítő információk

Maximális terhelhetőség

120 kg

Az ügyfelek véleménye

/zeldia-130-kinyithato-kanape---kek-szenil-hidrofob-spring-1117-p-163477-1634-1634.html